A játékos-Fogadás életre-halálra

A játékos-Fogadás életre-halálra
2016. május 14. szombat
|

Adatlap

Cim:A játékos-Fogadás életre-halálra
Eredeti cim:The Player
Helyszín:Santa Clarita/USA, Las Vegas/USA
Gyártó:Kung Fu Monkey Productions, Davis Entertainment, Universal Television, Sony Pictures Television
Forgalmazó:National Broadcasting Company (NBC)
Év:2015
Játékidő:60 perc
Stilus:Thriller, Akció
Ország:USA
Filmzene:Megnéz

Alkotók

rendező:Steven A. Adelson, Michael J. Bassett, Nick Copus, Oz Scott
forgatókönyvíró:John Rogers, John Fox, Matt Bosack
producer:Steven Yell, Nick Antosca, Jenn Court, Jim Sodini, John Fox

Szereplők

Wesley Snipes
Philip Winchester
Damon Gupton
Charity Wakefield
KaDee Strickland
Daisy Betts
Nick Wechsler

Tartalom

A gazdag emberek megelégelték az átlagos szerencsejáték nyújtotta élvezeteket, és egy új dolgot találtak ki maguknak. Teremtettek egy masinát, ami képes megjövendölni a kihágásokat és a bűntetteket, és játékbarlangok helyett ezekre tesznek fogadásokat. A tét az, hogy ezeket a bűnöket meg tudja e gátolni a Játékos, vagy sem.

Kritika

CutPrintFilm , írta Josh Oakley: A játékos-Fogadás életre-halálra egy rossz műsor, az ősz legrosszabb új programja. Egy gagyi Célszemély koppitás.
Common Sense Media, írta Melissa Camacho: A sorozat kombinálja az egyediséget az előrelátható cselekménnyel, de a látványtechnológia szórakoztató.

Háttér-információ

• Érdekesség, hogy A játékos-Fogadás életre-halálra egy NBC-s sorozat, és Phillip Winchester együtt szerepelt Sullivan Stapleton-nal a Válaszcsapás-ban. Sullivan Stapleton is egy NBC-s sorozatban tevékenykedik most, a Rejtjelek-ben.
• Cassandra King tudja érzékelni a közelgő helyzeteket. A görög mitológiában a trójai Cassandra olyan szép volt, hogy Apollónnak nagyon megtettszett, és magához akarta édesgetni. Cassandra viszonzásul azt óhajtotta, hogy tudjon jósolni. Apollón megadta neki, de a lány átverte. Ezért az isten megátkozta, hogy soha ne higgyék el a jövendöléseit, és mikor a trójai harcban a falóvat a falak mögé vitték, hiába mondta, hogy csapda.

Előzetes

Promo -1. Évad 2. Rész- Klip -Baltás Darálás- Klip -Alex Vs Cassandra- Klip -Alex Vs Johnson- Wesley Snipes Interjú Philip Winchester Interjú A Kulisszák Mögött

Írta: Lars Hirnen ©

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek