Rólunk

2016. március 19. szombat
|

Üdvözlünk a Watch this-en!

A Watch this egy szórakoztató online magazin. Fő profilunk az elektronikus zenék, a filmek, a sorozatok és a könyvek minél szélesebb körben való terjesztése. Az oldal elsősorban önmagunk szórakoztatása miatt jött létre, de majd meglátod, te sem fogsz benne csalódni.

A zene menűben rengeteg elektronikus zenei stílust találhatsz.

Kimondottan csak elektronikus zenével foglalkozunk, a fő érdeklődési körünk a minimal-techno, progressive-house zenék, de minden fajta műfajt szeretünk ami megtalálható a magazinban. Jelenleg a trance, house, techno, disco zenékkel foglalkozunk bővebben, a hardstyle stílust pedig egy volt barátság emlékének ajánljuk, de tervezzük a kör kitágitását, ez egyenlőre legyen meglepetés. A végelláthatatlan zenei ágazatok mellett kedvenc Dj-ink és lemez kiadóink sem maradhatnak ki, teljes discográfiával megspékelve.

Sajnos nem mindegyik zenénél érhető el video, ilyen esetekben a mellékelt webáruházban lehet meghallgatni.

A film részen kategóriák szerint tudsz keresni és minél több egyedi stílussal szeretnénk ezt szinessebbé varázsolni.

Emellett toplistákon tudsz barangolni, a leghiresebb fesztiválok dijazottjait is megnézheted, megtudhatod, hogy melyik évben melyik film termelte a legtöbb bevételt a jegypénztáraknál. De ami a legfontosabb, az maga a film ismertető. Innyenc létünkből kifolyólag lételemünk a tudás, ezért fő célünknak azt tekintjük, hogy ezt átadjuk másoknak is.

Filozófiánk a következő: ha keresek egy filmet, akkor teljes mértékben el tudjam dönteni, hogy érdekel-e, vagy zsákbamacska. Nincs is annál rosszabb, mint amikor az ember nekiáll keresni egy filmet estére, csak keres és keres, ezt már láttam, ez biztos gagyi, ezt nem tudom eldönteni, erről meg sok rosszat hallottam. Nagy nehezen kiválaszt egy filmet, elkezdi nézni, aztán húsz perc után a fejét fogja, hogy milyen egy szánalmas film ez, és megy a kukába az egész, vagy ki az ablakon. Na nem, ennek véget kell vetni azonnal. Itt ha rámész egy filmre, olyan széles információ áradatot találsz, hogy nincs az az isten, hogy ne tudd kiválasztani az esti filmet. Extra, háttér, ez meg az, interjúk, előzetesek, kulissza titkok, igy készült…tényleg széles skálán mozog minden.

Sorozatoknál szintén ez a helyzet.

Könyvek terén a fő érdeklődési körünk az üzlet, pénzügy, lélek, önfejlesztés, karrier.

Az itt található könyvekből bárki megszerezheti a tudást, hogyan kell céget csinálni, hogyan legyen jó fönök, hogyan legyen sikeres, hogyan legyen boldog. Mindezekmellett természetesen szerteágazó stilus kavalkád található könyvek terén is az oldalon.

2016. 03. 10.-én sikerült megnyernem az oldalnak két kivételes egyéniséget szerkesztőnek, igy biztositva az oldal kiemelkedő szinvonalának fentartását. Ők Shabe és Lars Hirnen.

Keresés

A menűben található keresési funkcióval tudsz keresni bármire. Például szinészre, beirod, hogy Robert De Niro és kiadja a filmjeit, amiben szerepelt, és azokat is, amikben egyéb munkát válalt, például producer volt stb…Rendező nevére is igy tudsz keresni, könyveknél szerző nevére, zenéknél Dj nevére. Fontos megjegyezni, hogy rendeltetés szerint használd a keresőt. Például ha Batman-Az elfajzott cimű filmet keresed, akkor a kereső kiadja a találatot.
De ha úgy irod be, hogy Batman – Az elfajzott, szókőzzel, akkor már nem. Ezért a legjobb, ha keresésnél nem használsz szóközt.

Adatvédelem

Az oldalon található tartalom, és kimondottam a 2016. 03. 10.-e után felkerült tartalom más oldalon, nyomtatott formában történő másolása szigorúan tilos! Előzetes egyeztetés nélkül még forrás megjelőlés esetén sem engedélyezett. Ennek megszegése sérti a szerzői jogokat, és eljárást von maga után.

Az oldal e-mail cime: watchthis@watchthis.hu

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek