Terminator Genisys

november 10th, 2015
|

Adatlap

Cim:Terminator Genisys
Eredeti cim:Terminator Genisys
Év:2015
Játékidő:126 perc
Stilus:Akció, Sci-fi
Ország:Usa
Imdb:6,7

Alkotók

rendező:Alan Taylor
forgatókönyvíró:Laeta Kalogridis, James Cameron
zeneszerző:Christophe Beck
producer:David Ellison

Szereplők

Arnold Schwarzenegger
Jason Clarke
Emilia Clarke
Jai Courtney
J.K. Simmons

A Terminator Genisys tartalma

2029-et írunk, John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője, folytatja a háborút a gépek ellen. A Los Angelesi hadjárat közben John félelmei az ismeretlen jövővel kapcsolatban kezdenek előjönni, amint a TECOM kémek felfedik a Skynet egy újabb tervét, miszerint két frontról fog támadni: a múltból és a jövőből. Így aztán végérvényesen megváltoztatja a háború kimenetelét.

A Skynet elleni háború megnyerése peremén Connor visszaküldi megbízható hadnagyát, Kyle Reeset (Jai Courtney) az időbe, hogy megmentse az édesanyját és biztosítsa a saját létezését. De Reese olyan dolgot talál a másik oldalon, amit soha sem gondolt volna: Miután egy terminátor műve miatt édesanyja árva lett 9 évesen, Sarah Connort (Emilia Clarke) egy másik terminátor nevelte fel, akit a védelmére programoztak. Ez a terminátor (Arnold Schwarzenegger) aztán kiképezte őt, tanította, hogy szembe nézhessen a sorsával, ő viszont ezt hajthatatlanul próbálja visszautasítani.

Mostanra, egy újabb küldetéssel szembenézve, Kyle-nak, Sarah-nak és a régi szövetséges terminátornak meg kell menekülnie a T-800-astól és az újabb T-1000-től, amiket a Skynet küldött rájuk, hogy végezzen velük. Ugyancsak, meg kell szabadulniuk egy új és félelmetes ellenségtől, magától John Connortól, akit átalakítottak egy nanotechnológiai ember-kiborg hibriddé, egy T-3000-re. Találniuk kell egy módot arra, hogy megakadályozzák az ítélet napját, hogy valaha megtörténjen.

Kritika

origo-Egyszerűen borzasztó az új Terminátor

A Terminator Genisys előzetese

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek