Sr. Ávila

Sr. Ávila
2017. szeptember 25. hétfő
|

Adatlap

Cim:Sr. Ávila
Eredeti cim:Sr. Ávila
Helyszín:Mexikóváros/Mexikó
Gyártó:HBO
Forgalmazó:HBO
Év:2013
Stilus:Thriller, Krimi, Dráma, Akció
Ország:Mexikó

Alkotók

rendező:Alejandro Lozano, Fernando Rovzar, Alfonso Pineda Ulloa, José Manuel Cravioto
forgatókönyvíró:Walter Slavich, Marcelo Slavich
producer:Luis Peraza, Alexis Fridman, Roberto Rios, Billy Rovzar, Paul Drago

Szereplők

Tony Dalton
Juan Carlos Remolina
Carlos Aragón
Nailea Norvind
Emilio Guerrero
Camila Selser
Adrian Alonso
Jorge Caballero
Alfonso Figueroa
Ilse Salas

A Sr. Ávila tartalma

A bérgyilkosok etikai kódexéből ez a három szabály emelkedik ki: 1, A munkát mindig el kell végezni 2, Ne hibázz, mert meghalhatsz 3, A szabály az szabály.

Roberto Ávila is bérgyilkosként dolgozik, de emellett bejelentett munkája is van, mert nem akarja, hogy mások a vagyona után kérdezősködjenek. Roberto a hétköznapokban normálisan viselkedik, sokat van a családjával. De amikor ölni kell, akkor öl, de most nehéz helyzetbe került, mert a saját mesterét kellene eltenni láb alól. Roberto elsőnek nem akarja elvállalni a feladatot, de aztán rájön, hogy így lesz a legjobb, mert így kíméletesen hallhat meg a mestere. Ezután kiderül, hogy Roberto főnöke haldoklik, már csak három hónapja van hátra. Éppen ezért megkéri Roberto-t, hogy a halála után vegye át tőle a teendőket, és legyen ő az új főnök.

Eközben Roberto fiát állandóan csesztetik az iskolában, mindenféle szemét dolgokat művelnek vele, aminek a hatására a fiú önvédelemből megvágja a társát. Emiatt a gyereket kirúgják a suliból és csak a város legrosszabb iskolájában kezdheti el újra a tanulmányait.

A fiú itt megismerkedik egy nehéz sorsú sráccal, aki szétverte a saját apja fejét, majd pedig feldarabolta a holtestet. Ezután beállított Roberto főnökéhez egy szatyorral, amiben az apja feje volt, és közölte a főnökkel, hogy ő is bérgyilkos akar lenni.

Értékelés

Imdb: 8,6/10, 401 szavazat alapján.

A Sr. Ávila előzetese

Még több videó

Klip -Intro-

Írta: Lars Hirnen ©

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek