Basti Grub-I Only Like You

Basti Grub-I Only Like You
2017. március 01. szerda
|

Kislemez Adatai:

Előadó:Basti Grub
Cím:I Only Like You
Megjelenés:2017-01-27
Kiadó:This And That
Katalógus:TNT023
Stílus:Tech House
Webáruház:beatport

Dj és kiadó adatok:

Basti Grub: Ország: Frankfurt-Németország, Eredeti neve: Sebastian Grub, Első zene: 2009

This And That: Ország: Barcelona-Spanyolország, Alapitó: Davide Squillace, Első zene: 2012

Számlista:

1. I Only Like You 6:56
2. Stand Up 7:17
3. Come On And Do 8:30
4. Li Di 7:03

Leírás:

A This And That kimondottan house-al és techno-val foglalkozik. Davide Squillace alapította, aki olyan neves kiadóknál fordult meg eddig, mint a Resopal Schallware, a SCI + TEC, a Cadenza vagy a Moon Harbour. A This And That-nél is komoly dj-k adtak már ki zenéket, például Re.You, Philip Bader, Emerson Todd vagy Italoboyz. Basti Grub sem most kezdte, ő is jobbnál jobb lemezkiadóknál szerepelt már: Resopal Schallware, Höhenregler, Exploited, Desolat, Kittball, Amazing Music, Baile Musik, Monique Spéciale, Tulipa.

Az I Only Like You sötét hangulata hipnotikus vokállal párosul. A dübörgő basszus és a tekervényes ritmusok gondosan vannak programozva, elegáns és energikus. A Stand Up-ban a kísérteties dallamok hátborzongató érzést keltenek és elfedik a valóságot. Ebben a nyugtalan légkörben izgalom és feszültség kering a levegőben. A Come On And Do-t Basti Grub Mike Trend-el közösen készítette. A harmonikus lágy vokál gyengéd és nyugtató, melegség járja át az egész számot, a boldogsághormonok vígan fickándozhatnak. A Li Di is közös munka gyümölcse, ez Schtu segítségével jött létre. Gyors tribal ütemekre épül, nyers és egyszerű.

Basti Grub már korábban is dolgozott együtt Schtu-val és Mike Trend-el. Schtu-val a Crystal Reflections számot csinálták (Color of Rainbow Ep, Bar25 Music, 2016), a Don’t Be Scared című zenét pedig Basti remixelte meg. Mike Trend-el a Watching You számot csinálták közösen (Green Holiday Ep, This And That, 2015), az Evil Head Ep-t (Moan, 2016), a Motorschaden Ep-t (Resopal Schallware, 2012), az All Good Ep-t (Baile Musik, 2016) és a Marimba Ep-t (Monique Spéciale, 2012).
Írta: Shabe ©

Lejátszás:

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek