Az utolsó emberig

Az utolsó emberig
január 6th, 2018
|

Adatlap

Cím:Az utolsó emberig
Eredeti cím:Blood Father
Helyszín:Új-Mexikó/Usa
Gyártó:Wild Bunch, Why Not Productions
Forgalmazó:Lionsgate Premiere, Wild Bunch, Warner Bros.
Év:2016
Játékidő:88 perc
Stílus:Akció, Thriller, Krimi
Ország:Franciaország
Korhatár:16
Filmzene:Megnéz
Dvd, Blu-ray:Dvd

Bemutató

Magyarország:2016 Nov. 17
Franciaország:2016 Máj. 21
Usa:2016 Aug. 12
Egyesült Királyság:2016 Okt. 7

Jegybevétel

Költségvetés:13 000 000 dollár

Alkotók

rendező:Jean-François Richet
forgatókönyvíró:Andrea Berloff, Peter Craig
zeneszerző:Sven Faulconer
producer:Sebastien Lemercier, Peter Craig, Pascal Caucheteux, Chris Briggs

Szereplők

Erin Moriarty
Mel Gibson
Diego Luna
William H. Macy
Richard Cabral
Daniel Moncada
Ryan Dorsey
Miguel Sandoval
Dale Dickey
Katalina Parrish
Thomas Mann
Michael Parks

Az utolsó emberig tartalma

Egy jó útra tért volt sittes találkozik a rég elveszett lányával, aki azért keresi fel őt, mert nagy bajba került. Kemény emberek vadásznak rá, olyanok, akiknek semmit nem számít egy emberélet. Az apa segít a lányának, de tudja, hogy így bármikor visszakerülhet a börtönbe.

Értékelés

Imdb: 6,4/10, 45827 szavazat alapján.

Rotten Tomatoes: 88% a kritikusok szerint, 84 kritika alapján. A felhasználók szerint 63%, 9597 szavazat alapján.

Metacrtic: 66/100 a kritikusok szerint, 16 kritika alapján. A felhasználók szerint 6,6/10, 83 szavazat alapján.

Az utolsó emberig előzetese

Még több videó

Klip -Telefonos Beszélgetés- | Klip -Bemutatkozás- | Klip -Rosszfiúk- | Klip -Motor Bütykölés- | A Kulisszák Mögött, Interjú

Idézetek Az utolsó emberigből

Lydia: Nagyon kérlek, ne bántsd. Jonah: Bizonyítsd a hűségedet. Húzd meg a ravaszt. Gyerünk, lőj.

Link: Igazi sikersztori az életem. Két éve vagyok józan, egy év a sitten egy idekint. Elég sokat hibáztam, eltűntek mellőlem az emberek. Nem veregetnek hátba, csak mert leszoksz a piáról. Van egy lányom, akit nem találok, csak tejesdobozon. Az exem nem beszél velem, minden régi barátom csak visszavinne a börtönbe. Ha sokáig pöcs voltál, akkor már hiába térsz jó útra, nem lehet mindent helyrehozni. Annyit tehetek, hogy nem iszom, ezért ma sem fogok.

Lydia: Apa? Link: Itt vagyok, te hol a francban vagy? Lydia: Tudom, hogy nagyon sok időre eltűntem, de pénz kellene, gyorsan. Csak annyi kell, hogy eltűnhessek, vagy különben végem. Egy bogár vagyok, ami szét fog kenődni a szélvédőn, ugye érted amit mondok?

Lydia: Ha feladom magam a rendőrségen kapok jutalmat? Link: Nem.

Link: Gőzöm sincs, hogy sikerült felhúznod ilyen arcokat. Talán súgtál a szövetségieknek? Lydia: Nem nem nem nem. Csakis neked beszéltem róluk. Link: Úgy volt, hogy ez könnyű balhé lesz. Kivisznek a sivatagba, megdugnak, golyót eresztenek beléd és esznek egy szendvicset. Sima ügy lett volna.

Link: Egy éve szabadultam a sittről és most megint itt ülök egy rakás Mexikóival. Lydia: Mond, hogy élhetted le az életed kaliforniai börtönökben úgy, hogy nem tudsz spanyolul.

Lydia: Ne aggódj miattam, beszélgettem velük és talán átjuthatnák a határon. Link: Fehér lány Tijuanában pénz nélkül, vérdíjjal a fején, ez fantasztikus terv Lydia. Lydia: Nem hiszed, hogy megtudom védeni magam? Link: Nem hát. Egy hét múlva már prosti leszel.

Preacher: Tudod Lydia, az anyáddal nőttél fel, sosem ismerted meg az apád világát. Anyád nem volt mindig gazdag, ő is itt kezdte velünk. Tudom milyen az, amikor a gazdag kislányok hátrahagynak mindent. Amikor megcsíp egy szúnyog otthagy egy enzimet, amit megérez a többi szúnyog. Én is érzem rajtad, mindenki megérzi. Szóval menekülhetsz örökké, de a világ legmegátalkodottabb emberei felismerik ezt a szagot és megtalálnak. Érted amit mondok?

Lydia: Ha feladna minket, akkor apámat elkapnák a zsaruk. Preacher: Te csak hallgass. Én vezettem az egész Coachella-völgyet amikor te még gondolat sem voltál. Szóval ne magyarázz. Én elő történelem vagyok, Vietnam, huszadik műszaki harcos zászlóalj, nézz utána. Annyi aknát ástam ki, amennyivel a Holdat is felrobbanthatnánk, érted?

Írta: Lars Hirnen ©

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek