Alex Fiddler-Nem úrinőknek való

Alex Fiddler-Nem úrinőknek való
április 26th, 2016
|

Adatlap

Szerző:Alex Fiddler
Cím:Nem úrinőknek való – Avagy egy örömfiú 12 hónapja
Kiadó:Trivium Kiadó Kft.
Kiadás éve:2016
Webáruház:lira

Tartalom:

Tele a világ a szinglis sikertörténetekkel. Bridget Jones naplója, Szex és New York, de rengeteg más film, könyv is a nők szemszögéből mutatja be a magányos élet hátulütőit, előnyeit.

Ez érthető is, a legtöbb ilyen alkotás nőkről szól, nő szerzők agyából kipattanva, s a leginkább – mily meglepő – a nők olvassák, nézik ezeket a műveket.

De…

Mi van a másik oldallal? Rengeteg magányos férfi él a világban, nekik is vannak vágyaik, gondolataik, érzelmeik, mindenkinek más-más, amitől színes a világ.

Most itt az első olyan könyv, ami egy facér férfi kalandjait mutatja be. Egy szingli pasi, egy férfi szerzőtől, ám nem csak férfiaknak.

Nézzünk bele egy férfi agyába, ő milyennek éli meg ezt a világot?

Ráadásul ez a pasi nem egy egyszerű menedzser, nem bróker, hanem egy örömfiú. Pénzért adja el magát, miközben egyedül él. Így még izgalmasabb, megtudhatjuk, milyen kalandjai vannak, miket kérnek tőle a nők, a férjes háziasszonyoktól kezdve az üzletasszonyokig, a szerelmet épp tanuló csitriktől, a kiégett masamódokig. A szürke ötven másik árnyalata, ahogy a pasik látják.

Ám ezek mellett a szerelem is szerepet játszik hősünk életében, mert vágyik valakire. Valakire, aki miatt érdemes lenne feladni ezt az életet. Aztán eljön a nap, amikor berobban az életébe a szerelem. Lassan-lassan oldódik, érzi, élete lehetősége előtt áll, ám a félelem ott bujkál benne, túl sok kalandot élt át, fél bízni.

Mit tegyen? Választania kell. Folytassa ezt az életét, titkolózzon, vagy tárja fel, hogy miből él: Hagyja abba, válassza a szerelmet, merjen boldog lenni? Nehéz döntés előtt áll, miként fog határozni?

Szex, szerelem, humor, kaland, utazás, komoly gondolatok, de elsősorban, milyen gondolatok járhatnak egy pasi fejében, ha a nőkről van szó?

Az író szavait idézve: ” A könyv igyekszik mindent valósághűen követni, ezért egy tizennyolcas karika kijár neki.”

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek