Vaszilkó Anita-A jóslás és a cigánykártya alkímiája

Vaszilkó Anita-A jóslás és a cigánykártya alkímiája
2016. szeptember 22. csütörtök
|

Adatlap

Szerző:Vaszilkó Anita
Cím:A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Kiadó:Tuan Kiadó
Oldalszám:336 oldal
Kiadás éve:2008
Webáruház:libri

Tartalom:

A könyv, amit a kezükben tartanak, és sokan várnak már, tizenegy év munkásságának koncentrált esszenciája. A témai iránt komolyan érdeklődő, tanulni vágyók számára felbecsülhetetlen értéket képviselhet, és ínyenc falatokat, a témát ízlelgetőknek. A Cigánykártya testi, lelki, szellemi síkú, átfogó, részletes, és teljes ismertetése mellett, még három nagy, és fontos témakör található a könyvben. Beszélek az emberről, az emberi élet céljáról, értelméről, hogy mindenki számára világossá váljon, hogy lehetősége van önmagát, és a világot megérteni, megismerni, valamint hatni is képes rá. Mindenki, minden nap ezt teszi, de nem biztos, hogy tudatosan. A kulcs azonban a tudatosodás, és ez a kulcs is az ember kezében van. A következő nagyobb fejezet a jóslásról szól: Bemutatja, megmutatja, hogy a jóslás az idők kezdete óta létezik.

Tovább lapozva a könyvben, a jósláshoz kapcsolódó örök érvényű, mai időkre is jellemző témákat boncolgatunk. Mint, hogy mi maga a jóslás, mi a jós feladata? Aztán találunk még olyan részt a könyv eme részében, ami a jóslás felelősségéről, etikájáról szól. Mindkettő elengedhetetlen, és a hosszú távú sikerek biztosítása szempontjából kiemelten fontos. Szó lesz a jóslás megfelelő körülményeiről. A jóslással kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdésekre is igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszokat adni. Mindezek mellé pedig, az intuíció vagy más néven a pszi-képességek, érzékszerven kívüli észlelések fontosságáról, és fejleszthetőségéről szólok. Fejleszthetőek ezek a képességek, mivel minden emberben benne szunnyadnak. Éppen úgy a része minden emberi lénynek, mint, ahogyan a testnek részei a szervek.

A fejlesztéséhez pedig több mód, gyakorlat, lehetőség kínálkozik. Ezek közül emeltem ki, és osztok meg néhány hasznos gyakorlatot Önökkel. Mindezek által, mindenki egyénileg képessé válik megismeri önmagát, erősödni jellemében, fejlődni lélekben és képességekben egyaránt. Az önképzés által hiteles, cselekvőképes, tudatos Emberré válhat. Aki Önmaga segítőjeként teremthet magának minőségi, teljesebb életet.

Beleolvasás a könyvbe:

Vaszilkó Anita-A jóslás és a cigánykártya alkímiája

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek