Válótársak

december 5th, 2015
|

Adatlap

Cim:Válótársak
Eredeti cim:Válótársak
Év:2015–
Játékidő:43 perc
Stilus:Romantikus
Ország:Magyar
Imdb:7,6

Alkotók

rendező:Kovács Dániel Richárd
forgatókönyvíró:Gasztonyi Kálmán, Köbli Norbert
producer:Kovács Gábor

Szereplők

Lengyel Tamás
Stohl András
Scherer Péter
Balsai Mónika
Gubás Gabi
Földes Eszter

A Válótársak tartalma

Sáfár Bálint, a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi – akivel két közös gyermeket nevelnek – kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. Éppen aznap, amikor Hatvani Joci, a felújítással megbízott ezermester is ugyanitt húzza meg magát.
A jóképű Jocinak komoly magánéleti problémái vannak. Barátnője, Szonja évek óta képtelen teherbe esni. A szedett hormonoktól egyre furábban viselkedik, Joci már szabályosan menekül előle.

Jakab Dávid üzletember, a harmadik főszereplő eközben házassági évfordulójukon kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és most válni akar. Dávid – Bálint régi barátja – fogja magát, és jobb híján, ideiglenes jelleggel beköltözik Bálint és Joci mellé az eladásra váró házba.
A Válótársak 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz.

A Válótársak előzetese

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek