Tar Ildikó-Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár

Tar Ildikó-Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár
2018. január 10. szerda
|

Adatlap

Szerző:Tar Ildikó
Cím:Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár-Vágyaink és félelmeink álmaink tükrében
Kiadó:Kossuth Kiadó
Oldalszám:414 oldal
Kiadás éve:2017
Webáruház:bookline, libri, lira

Tartalom:

A teljesebb, egészségesebb élet alapja az önismeret, saját magunk felelősségének felismerése az életünk alakulásában. Az álmaink tükrébe nézve szembesülhetünk vágyainkkal, félelmeinkkel, terveinkkel, az életbeli elakadásainkra kaphatunk egy-egy új szemszöget, és ezek alapján nekiláthatunk az életünk rendbe szedésének.
Felfedezhetjük a világ mögötti világot, a létezés végtelen mélységeit.

A könyv nemcsak a laikus olvasóközönség számára ad a mindennapokhoz irányadó, meditatív jellegű, önfeltáró, lélekerősítő segítséget, hanem – mivel analógia- és szimbólumérzékenységet is fejleszt -, pszichológusoknak, asztrológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, segítő foglalkozásúaknak egyaránt hasznos.
Számos konkrét álom és ezek megfejtése található meg a könyvben a szerző húsz éves álomfejtő munkájának anyagából, továbbá egy betűrendes Szimbólumszótár segíti az olvasó önismeretének fejlesztését, saját álomfejtő praxisának kialakítását. Hiszen az a legfontosabb, hogy az álomgazdának magának mit is mond a saját álma, és hogy ő mit mond magának a saját álmáról és ez által a saját életéről.

Olyan igényességgel megszerkesztett könyvet tartok a kezemben, amely azon kívül, hogy tartalmában nagy formátumú, sokrétű, szellemiségében páratlan. Olvasásakor lelkemben végtelen ajtók nyíltak meg, gondolatok, képek, amelyek felelnek belsőkérdéseimre. Könyvet én is írtam az álmokról. Folytatása ebben a műben található meg. Szavaival, látomásaimmal azonosulnom kellett. Mondatokat olvastam, amelyek már jártak nálam, és előre megvilágították a végtelen, sosem változót. Azonosságuk megdöbbent, ajándékuk kimeríthetetlen.

Beleolvasás a könyvbe:

Tar Ildikó-Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek