Majoros Péter-Tetszik, nem tetszik, Majka

Majoros Péter-Tetszik, nem tetszik, Majka
2016. május 22. vasárnap
|

Adatlap

Szerző:Csontos Róbert – Majoros Péter
Cím:Tetszik, nem tetszik, Majka
Kiadó:Ulpius-Ház Könyvkiadó
Oldalszám:286 oldal
Kiadás éve:2013
Webáruház, Forrás:libri

Tartalom:

Majka vagyok. Azt hiszed, ismersz? Csak mert hallottad valamelyik számomat, láttad néhány klipemet, nézted a tévéműsort, amit vezettem, szavaztál rám vagy ellenem a ValóVilágban? Hidd el: semmit sem tudsz rólam.

Fogalmad sincs, mit éreztem, amikor 22 éves koromban egy este, meccsnézés közben meghalt mellettem az apám. Hogyan alakult át hirtelen az egész életem egy valóságshow-nak köszönhetően, miként lettem csóróból ünnepelt sztár. Az egyik pillanatban még ott álltam és aprót kunyeráltam az ózdi diszkók előtt, hogy bejuthassak, a másikban már Las Vegasban szórakoztam. A celeblányok először a tévéből mosolyogtak rám, aztán az ágyamból.
Tudni akarod, hány milliót buktam el szerencsejátékokon, s hogy mennyit piáltam és drogoztam tinédzserként?

Kíváncsi vagy, milyen botrányokba keveredtem, hányszor fizettem le rendőröket, akik jogsi nélkül kaptak el, és hogy mit éreztem, amikor a műtétem alatt áramot vezettek a szívembe, miközben ébren voltam? Hogy értem fel a csúcsra a zenében, és miért hagytam ott az összes kereskedelmi csatornát, ahol dolgoztam? Mit gondoltam, amikor a kezembe adták a legszebb dolgot, amit eddigi életemben alkottam? A fiamat.
Ha elolvasod ezt a könyvet, akkor tényleg mindent megtudsz rólam.
Tetszik, nem tetszik – ilyen vagyok.

Beleolvasás a könyvbe:

Majoros Péter-Tetszik, nem tetszik, Majka

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek