Katus Attila-Formáld magad!

Katus Attila-Formáld magad!
2018. február 09. péntek
|

Adatlap

Szerző:Katus Attila
Cím:Formáld magad!
Kiadó:Illia & Co. Kiadó
Oldalszám:276 oldal
Kiadás éve:2014
Webáruház:lira, bookline, libri

Tartalom:

Tarts velünk, és légy része Katus Attila Formáld magad programjának, melyet Attila szakemberek segítségével dolgozott ki és épített föl.
A Formáld Magad! c könyv útmutatóul szolgál Neked, és minden nap segítséget ad a folyamatos változáshoz, egy új életmód kialakításához, a közös sikerek eléréséhez.

A könyvet, amelyet éppen a kezedben tartasz, Neked írtam. Most biztosan felmerül Benned a kérdés, hogy tudod-e majd használni, ha nem vagy szakmabeli. A válaszom: természetesen igen! Sőt, leginkább azokat szeretném megszólítani a könyvemen keresztül, akik nem szakemberek, hanem hétköznapi, az egészségükkel törődő, a táplálkozásukra odafigyelő, sportolni szerető személyek, mint amilyen feltételezem Te is vagy!

Emellett azonban fontosnak tartom, hogy írásom mind a tágabb értelemben vett szakma képviselői, mind pedig a tisztelt kollégák körében érdeklődést keltsen. Bízom benne, hogy ők ugyancsak izgalmasnak, érdekesnek találják majd, és sok új, hasznos információval tudok szolgálni számukra is.

Kiknek szól tehát ez a könyv? Egyszóval: Mindenkinek! Kezdőknek, újrakezdőknek, fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek, sportolni vágyóknak, sportimádóknak, sport-szkeptikusoknak, az egészséges életmód híveinek és azoknak is, akik már feladták a sportolást vagy az egészséges táplálkozást, esetleg csalódtak vagy akik nem tudják, hogyan vágjanak bele az életmódváltásba.

Minden út az első lépés megtételével kezdődik. Rajta hát, gyere velem, induljunk el együtt!

Katus Attila sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa-bajnok, Világjátékok-győztes, személyi edző, aerobik szakedző és életmód-tanácsadó.

Beleolvasás a könyvbe:

Katus Attila-Formáld magad!

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek