Kanae Vujicic-Szerelem korlátok nélkül

december 21st, 2015
|

Szerző:Nick Vujicic, Kanae Vujicic
Cím:Szerelem korlátok nélkül – Egy rendkívüli történet a mindent legyőző, igaz szerelemről
Kiadó:Studium Plusz Könyvkiadó
Oldalszám:336 oldal
Kiadás éve:2015
Webáruház:bookline, lira

Tartalom:
Annak ellenére, hogy Nick Vujicic karok és lábak nélkül született, nagyon is boldog életet él. Igaz, ez nem volt mindig így: kamaszkorát végigkísérték a szerelmi csalódások, és egy sikertelen kapcsolatnak is részese volt, így húszas évei közepére erős meggyőződésévé vált, hogy soha nem talál majd olyan nőt, aki képes lesz szeretni őt, és akivel megoszthatja az életét.

Aztán Nick találkozott Kanaéval, és minden megváltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult zökkenőmentesen, hiszen a kölcsönös vonzalom ellenére sok akadályt kellett legyőzniük, míg végül eggyé válhattak a házasságban.

Ebben a könyvben Nick és Kanae megismerkedésük kalandos történetéről mesélnek, valamint arról, hogyan szerettek egymásba. A Szerelem korlátok nélkül sok pár számára hathat ösztönzőleg, hiszen betekintést nyújt a pár mindennapjaiba: jegyességük időszakába, házasságuk első éveibe és szülővé válásuk folyamatába.

A könyv mindenekelőtt annak bizonyítéka, hogy ha egy kapcsolat középpontjában a hit áll, akkor minden akadály legyőzhető.

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek