Julie Morris-Superfood a konyhában

Julie Morris-Superfood a konyhában
2016.07.12.
|

Adatlap

Szerző:Julie Morris
Cím:Superfood a konyhában – Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből
Kiadó:Édesvíz Kiadó
Oldalszám:232 oldal
Kiadás éve:2016
Webáruház:libri

Tartalom:

Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?
Van valami különleges ezekben az ételekben olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető.

Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét).

Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.

Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is!

Beleolvasás a könyvbe:

Julie Morris-Superfood a konyhában

Írj egy hozzászólást: