Giuditta Fabbro-Szinte hibátlan sorozatgyilkosság

Giuditta Fabbro-Szinte hibátlan sorozatgyilkosság
2018. március 09. péntek
|Adatlap

Szerző:Giuditta Fabbro
Cím:Szinte hibátlan sorozatgyilkosság
Kiadó:Caffé Kiadó
Oldalszám:270
Kiadás éve:2017
Webáruház:libri, bookline

Tartalom:

Jane Forrest Hargitai Amerikából települt haza tizenhét évesen, szülei halála után. Eltelt két évtized, és a fiatal árva lányból Magyarország legjobb nyomozója lett – ötfős csapatával eddig minden gyilkossági ügyet sikeresen megoldottak. Most azonban jóval nehezebb dolguk akad: munkájukat egy reality show stábja akadályozza, amelyet felsőbb szintről “sóztak a nyakukba”. A stáb minden lépésüket követi – az irodában, a bűnügyi helyszíneken, a felderítőutakon, nem kevés bonyodalmat okozva jelenlétükkel.

A csapat mindezzel párhuzamosan elveszíti a lába alól a talajt: hirtelen minden ügyükkel zsákutcába futnak. Van négy női holttest, egy játszótéren összevert mélynövésű férfi – viszont nincs bizonyítékok alapján rács mögé dugható elkövetőjük…

Jane és csapata versenyt futnak az idővel, a gyilkosokkal, és magával a halállal: a hullák egyre szaporodnak, a potenciális gyanúsítottak pedig sorra halnak.

Vajon sikerül-e a lehetetlen a nyomozónak: még a show adásba kerülése előtt felgöngyölíteni a reménytelenségig gubancolódó nyomozást? Kiderül Giuditta Fabbro szarkasztikus humorú, akciódús bűnügyi regényéből.

Beleolvasás a könyvbe:

Giuditta Fabbro-Szinte hibátlan sorozatgyilkosság

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek