Dr. Panyik Gáborné-Pálinkafőzés

Dr. Panyik Gáborné-Pálinkafőzés
2016. április 20. szerda
|

Adatlap

Szerző:Dr. Panyik Gáborné
Cím:Pálinkafőzés – Ágyas pálinka és likőr készítése
Kiadó:Cser Kiadó
Oldalszám:116 oldal
Kiadás éve:2013
Webáruház:bookline, libri

Tartalom:

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek