Dr. David J. Lieberman-Vegyél rá bárkit bármire!

Dr. David J. Lieberman-Vegyél rá bárkit bármire!
március 23rd, 2018
|Adatlap

Szerző:Dr. David J. Lieberman
Cím:Vegyél rá bárkit bármire! Pszichológiai titkok, amiknek segítségével bármilyen helyzetet uralhatsz!
Kiadó:Édesvíz Kiadó
Oldalszám:206
Kiadás éve:2017
Webáruház:lira, bookline,libri

Tartalom:

Az Olvass az emberekben című bestseller szerzője, Dr. Lieberman új könyvében olyan pszichológiai titkokat fed fel, amelyekből megtudhatjuk, hogyan vonhatjuk irányításunk alá a különféle helyzeteket és kerülhetünk ki győztesen bármilyen szituációból.

David Lieberman az emberi psziché felfedezésének mestere. Az emberi viselkedés legújabb kutatási eredményeire támaszkodva, ez az innovatív könyv lépésről lépésre mutatja be, hogy miképpen láthatunk át az embereken, hogyan kerülhetjük el, hogy manipuláljanak minket és hogyan vegyük kezünkbe az irányítást – bárhol, bármikor.

Dr. Lieberman az emberi kommunikáció újdonságnak számító területén kutakodik: a Vegyél rá bárkit bármire című könyvében az interperszonális kommunikáció forradalmának lehetünk a tanúi. Ebből a lenyűgöző írásból megtudhatod, hogyan: vegyél rá bárkit, hogy vonzónak találjon; kerekedj felül azonnal bármely kapcsolatban; vegyél rá bárkit, hogy fogadja meg a tanácsodat; vegyél rá bárkit, hogy szívességet tegyen neked; vegyél rá bárkit, hogy hívjon vissza; vegyél rá bárkit, hogy haladéktalanul hagyja abba a szitkozódást; vegyél rá bárkit, hogy megbízzon benned.

A sok-sok stressz, versengés, játszmák és manipuláció mellett, amelyet az élet az utunkba sodor, páratlan kincs – és szinte elengedhetetlen – egy olyan szakember véleménye, akinek módszereit az FBI is használja.

Beleolvasás a könyvbe:

Dr. David J. Lieberman-Vegyél rá bárkit bármire!

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek