Bárdi Zoltán-Szexreceptek

Bárdi Zoltán-Szexreceptek
2016. szeptember 02. péntek
|

Adatlap

Szerző:Bárdi Zoltán
Cím:Szexreceptek
Kiadó:Publio
Oldalszám:320 oldal
Webáruház:publioboox

Tartalom:

Azt mondják, egy ember élete annyit ér, amennyi nyomot hagy maga után a földön. 60 év alatt tettem ezt – azt. Felneveltem két gyereket, terveztem és építettem házakat, de szeretnék magam után hagyni néhány megjavított emberi kapcsolatot is. Nagy öröm lenne a számomra, ha ennek a könyvnek olyan hatása lenne sok párkapcsolatra, ami által azok boldogabbak lehetnének.

Valószínűleg megosztó ez a könyv. Mindenki akként értékeli, amilyen viszonya van a párkapcsolattal, a szexualitással.

Igyekeztem kendőzetlen őszinteséggel, nem mindennapi nyíltsággal beszélni azokról a dolgokról, amikről sok kapcsolatban még nem illik. Az emberek inkább élik a lelkileg megnyomorított életüket, élnek rossz párkapcsolatban, mintsem megpróbálnának változtatni azon, ami még javítható.

Egyes gondolataim megfogalmazásához néhány, nálam képzettebb szakember írását idézem, nem akarom elvenni a kenyerüket. A saját írásaim többéves tapasztalatom alapján születtek meg.

Egyes fejezetek – elsősorban a szexualitás gyakorlati kérdéseivel foglakozók – nem kiskorúaknak valók. Elképzelhető, hogy némelyeket meg is botránkoztathatnak, annak ellenére, hogy nem annak szántam. Arra kérek minden felnőttet, hogy a könyvet tartogassa arra az időszakra, amikor úgy érzi, hogy a csemetéje elég érett ezeknek a témáknak a befogadására. A már érett nőknek és férfiaknak pedig tanulságos olvasást kívánok!

Beleolvasás a könyvbe:

Bárdi Zoltán-Szexreceptek

A hozzászólások átalakítás miatt nem működnek