Andrzej Sapkowski-Vaják III.-Tündevér

Andrzej Sapkowski-Vaják III.-Tündevér
június 10th, 2016
|

Adatlap

Szerző:Andrzej Sapkowski
Cím:Vaják III. – Tündevér
Kiadó:PlayON
Oldalszám:304 oldal
Kiadás éve:2013
Webáruház:libri
További részek:Vaják I. – Az utolsó kívánság, Vaják II.-A végzet kardja, Vaják VII. – A tó úrnője

Tartalom:

Az emberek, törpök, manók és tündék több mint száz esztendőn keresztül éltek békében egymás mellett. De ennek a békének vége, és a fajok ismét egymás ellen és maguk ellen harcolnak.

Ebben a viharos időben születik egy gyermek, akire a világ összes vajákja várt. Ciri a Cintrai Nőstényoroszlán, Calanthe királyné unokája. Különös hatalmakkal és még különösebb sorssal van megáldva, mert egy jövendölés Lángnak hívja őt: lángnak, amely örökre megváltoztatja a világot jó vagy rossz irányba

Ríviai Geralt, a vaják magával viszi Cirit a vajákok központjába, de Ciri egyáltalán nem hasonlít a többi tanítványhoz. Nem kell keresztülmenjen az átlagos vajákok számára a természetfeletti képességek eléréséhez szükséges mutációkon, amelyek gyakran kiirtják az érzelmeket és az emberi érzékenységet. Ciri valami egészen egyedülálló.

Ahogy a politikai helyzet egyre baljóslatúbbá válik, és a háború fenyegetése szinte már kézzel fogható a vidéken, Ciri megtanulja a hatalmát azok támogatására használni, akik szembeszállnak a gonosszal. De több segítségre van szüksége, mint amennyit a vajákok adhatnak neki: amint Geralt és ő elhagyják a vajákok központját, olyasvalaki veszi üldözőbe őket, aki pontosan érti a prófécia tartalmát és pontosan tudja, mire képes Ciri.

Lehet, hogy Geralt ezúttal ellenfelére akad?

Beleolvasás a könyvbe:

Andrzej Sapkowski-Vaják III.-Tündevér

A hozzászólások átalakítás miatt nem mükődnek